HLO revisjon og rådgiving ønsker å utvide staben

Stillingstittel: Revisor HLO. Revisjon & rådgivning vokser og har spennende oppgaver både til deg som har erfaring som revisor og deg som er nyutdannet og ønsker å starte karrieren din innen revisjon sammen med oss. Blir du en del av teamet nå, får du være med på veien videre innen en spennende bransje med gode fremtidsutsikter hvor digitalisering står i fokus.

Vel så viktig som at kundene er fornøyd, er at våre medarbeidere trives og lykkes. Det skal være godt og utviklende å jobbe hos oss. I HLO revisjon & rådgivning vil du få en fri og selvstendig arbeidshverdag, hvor tillit til den enkelte står helt sentralt. Samtidig er vi opptatt av å arbeide sammen i team for å kunne spille på hverandres høye kompetanse og erfaringer, lære og utvikle oss.

Det å møte kundenes forventninger og levere kvalitet står sterkt hos alle som jobber her, og det gjør at vi oppnår gode, langsiktige og tillitsfulle relasjoner til kundene våre.

Vår målsetning - dine muligheter

Vår målsetning er å hjelpe deg og din bedrift med å ta de rette valgene gjennom pålitelige regnskaper og god rådgivning.

Med våre 19 ansatte har vi bred erfaring og kompetanse til å hjelpe deg med dine behov, enten du er stor eller liten.

Tett oppfølging og nærhet til kunden er en av våre grunnverdier.

Høres dette spennende ut, ta kontakt idag! 

Marthe Bjørnstad; bjornstad@hlo.no

Erlend Hardang; hardang@hlo.no